PAS BALING MENGUCAPKAN SELAMAT JALAN KEPADA SEMUA BAKAL HAJI KE TANAH SUCI MEKAH

PAS BALING MENGUCAPKAN SELAMAT JALAN KEPADA SEMUA BAKAL HAJI KE TANAH SUCI MEKAH
PAS BALING MENGUCAPKAN SELAMAT BERANGKAT KE TANAH SUCI MAKKAH

03 Februari 2010

MALAM KESENIAN BELIA SEJAHTERA BALING 2010Bertempat di Padang Awam Keda, Kupang. Majlis turut diserikan oleh kumpulan nasyid seperti ZULFAN dari Kolej Universiti Insaniah (KUIN), & Kumpulan Ar-Rays (Dikir Hijrah) dari Kelantan.

YB-YB kita pun sporting juga naik pentas...Pada malam itu juga YB Dr Hj Hamdan turut menyampaikan bantuan peralatan sukan seperti bola, takran dan net untuk aktiviti riadah pemuda-pemuda cawangan. Terima kasih kerana memilih Baling.


AJK ICT...Usop..rakam sampai habis ya...syukran..ICT DPPB antara yang sibuk pada malam tu..takut skrin x kluar gambar..jangan langgar wayar yer....penonton bukan main ramai..sampai penuh di depan meja ICT.


Merakan detik-detik berharga...terima kasih kerana membantu ICT


Jumlah pengunjung dianggarkan 10 ribu lebih....


Ok sama-sama kita berselawat..semoga Allah memberi ganjaran yang baik untuk kita semua. YB Cg Johari Abdullah pun boleh nasyid juga.


Ok sila YB...ana bagi peluang tunjuk bakat..Harap maaf sekiranya ada kesilapan dan kelemahan sepanjang penganjuran.


Pak Long sibuk melayan peminat cilik...Pak Long menyanyikan lebih kurang 7 lagi seperti Al Jannah..Baju Kurung, Selagi ada rindu, Cinta Pantai Merdeka, Asma Al-husna dan beberapa lagu acapella..

Kumpulan Ar-Rasy dari Kelantan..1 kotak cd album habis dijual..RM 10 jer satu..hiburan melalui dikir barat..satu lagi inovasi dalam hiburan..menarik lagu mama mama..saye ko mama, mama mama....saye sebena....
Persembahan sola sdr Azhan berjaya memukau penonton sehingga 12.00 tgh malam. lunak suara memberi mesej dalam hiburan..

Tiada ulasan: